Hain Remuksen kotiin tiistaina, eli samana päivänä kun tuli 8vk täys.

Riesu oli ihmeissään kun olin lähdössä hakemaan Remusta, kun otin hihnan mutta en sitä. Milla oli mun mukana hakemassa Remusta, Launeen M&M:stä. Susanne vielä siisti pojan ennen kun luovutti pojan mulle, ja poitsu oli ihan nätisti pöydällä siistimisen ajan, niin kun kunnon näyttely koiran kuuluukin :)

Kun tulimme kotiin, niin Riesu tapansa mukaan tuli hyppäämään mua vasten, ja sit vasta tajus että mulla on sylissä jotain. Hyvä että ei Riesulta silmät pullahtanu päästä, kun ei ollu uskoa silmiään että äiskä on tuonu toisen karva naaman. Tiistai meni oikeestaan, vahtien että Riesu ei yrittäisi koko ajan astua Remusta, mutta kun Riesukin on vielä nuori niin väsähti lopulta.

Eka yö meni ihan hyvin, mitä nyt kuumuus ahisti yöllä, niin molempia koiria kuin ihmisiäkin. Yhdet kakat ja pissat oli yön aikana ilmestynyt lattialle. Mutta hienosti päivisin on lähes kaikki tullu Remuksella ulos. Suurimmaks osaksi, käytän pojat eri aikaan ulkona, aamulla käydään kimpassa. Riesua kun ei edes tarvi enää jatkuvasti viedä ulos, kun on jo sisäsiisti. Mutta kovasti Riesu paimentaa Remusta ulkona, ettei pentu vain katoa. Illalla sitten käydään Riesun kanssa kahestaan 1-2h lenkillä, saa ukko kokonaan äsikän huomion itelleen :)

Eilen iltapäivällä alkoi osat vaihtua, ja se oli Remus joka jahtas koko ajan Riesua :) Ja nyt Remus koko ajan hakee missä Riesu on, ja alkaa vinkumaan jos ei löydä. Riesu ei kyllä vinkumiselle paljon korvaansa lotkauta :)

Remus on ihana ja valloittava persoona, paljon rauhallisempi pentu kuin mitä Riesu oli tullessaan. Mutta luonnetta tuntuu olevan, yhtä paljon kuin isossa koirassa. Eilen meitä kävi moikkaamassa cavalieri poika Dexter, ja Remus muris ihan tosissaan Dexterille ennen kun antoi edes haistaa, mutta sitten oli ihan hyvää kamua Dexterin kanssa :)

Tästä elämä alkaa kahden koiran omistajana :)