Nyt siis alkoi syksyn tokoilu. Olemme taso ykkösessä, eli ihan alkeita.

Ensiksi meillä oli ihan hihnassa kulkemista, ja Riesun kanssa se sujui ihan ok.

Sen jälkeen otimme kontakti harjoittelua. Kouluttaja käski meidän laita namin nenän päähän (siis mun nenän), ja kun koira katsoo niin saa namin. Pidin tuota hieman outona, ja otin oman tapani mukaan Riesuun kontaktin. Eli eka sanoin nimen, ja kun oli pitänyt katseen mussa palkkasin, ja sitten ilman sanomista odotin että Riesu ottaa katsekontaktin ja aina palkkasin. Mutta tätä on meillä treenattu paljon.

Sitten rupesimme treenaamaan perusasentoa, mitä olen odottanut kun en tiedä yhtään onko Riesu oikeassa kohdassa. Mutta kouluttaja sanoikin, että Riesu tekee todella kauniin sivulle tulon ja on prikulleen oikeassa kohdassa, ja sivulla ottaa jo hyvin kontaktin ja vasta vapautuksesta katkasee kontaktin.

Lopuksi oli viellä luokse tulo. Hieman ihmettelin kun kouluttaja tahtoi pitää kiinni Riesusta, kun Riesu leirillä kyllä jäi paikalleen. Mutta hyvinhän luoksetulo meni, ainut että Riesu ei suostunut istumaan vesilätäkköön sivulla.

Kouluttaja sanoi aika monelle että olemme väärällä tasolla, joten vedämme nyt tiistai illan koulutukset ykkösessä ja sit vaihdan kakkoseen.

Mutta tyytyväinen olin poitsun työskentelyyn.

Remuskin oli mukana, ja pääsi koulutuksen jälkeen vähän haistelemaan muita koiria :)