Riesu se täytti sunnuntaina vuoden. Kyllä aika vaan menee nopeasti, vastahan se oli pieni pallero joka tutisi ulkona :,). Synttäreitä ei juhlittu mitenkään ihmeesti, käytiin Susannella (Remuksen kasvi) näyttely trimmissä, Susanne samalla siisti myös pikku-ukkoa. Sai pojat Susannen pihassa rällätä kahden käppänä tytön kanssa, ja sit viel ajeltiin Herralasta Mukkulaan puistoilemaan Haniböitten kanssa, ja Riesu lämpesi oikein huolella Jetalle :) Remus näytti taas hyvät puolensa, ja nosti jalkaa Kiian kintuille. Mutta hauskaa oli taas koko rahan edestä "EI VIIIIIELÄ" :D

Lauantaina olimme lenkkeilemässä Senjan&Davyn ja Noran&Dorin kanssa, ja mukavaa oli, mitä nyt meinattiin hieman eksyä mettään :D Mutta tulihan tehtyä 2½h lenkki :)

Lauantaina sitten olis lähtö kohti Seinäjokea. Yövymme Sokoshotelli Vaakunassa ja sunnuntai aamuna 9.00 alkaa kehät. Riesun ensimmäinen virallinen näyttely. Mä olen nyt jo ihan hermona, mitenhän pysyn sunnuntaina enää kasassa :D Remus menee siskolle ja sen miehelle hoitoon, jo perjantaina, ei tarvitse sit lauantaina enää Remuksen hoitoa miettiä. Menemme Susannen kyydissä, on mukava mennä kimpassa, kun matkaa kumminkin on kiitettävästi.

Nyt viel kun täl viikol kerkeis vähän treenailemaan noit nly Riesun kanssa, mut tuntuu et kaikilla on jotain muuta. Ehkä meen vaan johku koira kentälle missä on häiriötä :)

Mutta varmaan sitten sunnuntaina kirjottelen miten nly meni :)