Enpäs ole hetkeen kirjotellu blogiin.

Riesun kanssa toko on mennyt suht hyvin, mutta en ehkä ollut kauhean tyytyväinen kouluttajaan, ja siksi emme loppu syksynä jatka enää tuolla, vaan omin päin teemme tokoa. Ja välillä sitten häiriön alaisena. Riesu oli sunnuntaina mätsäreissä, ja ihan hyvin meni SIN 1 BIS 5, poika käyttäyty erinomaisesti, tosin BIS-kehässä alkoi jo väsymään, eikä enää olisi maltannut seistä. Mutta noin kun toimii virallisissa niin olen todella tyytyväinen ukkeliin.

Remuksen kanssa ollaan toistaiseksi vaan oltu ja sosiaallistuttu tai ainakin yritetty :). Eilen oli Remuksen eka trimmi ja pojasta kuoriutu erittäin komia poika. Tosin raajat on vielä hirmu pitkät loppu kroppaan nähden, mutta toivotaan että alkaisi tuo kasvaminen hieman himmaantumaan, ja Remus rupeisi tekemään massaa :)

Olemme saaneet tutustua uusin ihmisiin ja koiriin Petsien kautta. Mä olen saanut uusia erittäin mukavia ihmisiä ympärilleni ja pojat läjän uusia kavereita. Tosin Riesulla alkaa hieman olemaan kukkoilemisen makua toiminnassa, mutta ei ole kuin ihan muutama tyyppi, jonka kanssa on tullu kähinää. Remuksen rähinä halu, ei kyl ole vielä helpottanut mutta aika hyvin tottelee kun vaan kieltää.

Meillä on 2.10 Riesun kanssa agimiitti, päästään jo vähän alottelemaan agia. Keväällä sitten jos hakeutuisi ihan agikurssille ja ruvetaan tekemään agia kunnolla. Marraskuussa olisi tarkoitus ottaa Riesulta lonkka, kyynär ja selkä kuvat, jotta tiedetään että onko Riesulla rakennetta agiin. Mutta tuota miittiä odotan kovasti, kun on erittäin mukava ohjaaja joka osaa selittää mulle kunnolla asiat, sama ihminen on lupaillu neuvoa mua myös tokon kanssa :)

Mutta nyt vaan jäädään odottelemaan agimiittiä ja meidän kehiin pääsyä :)

Tässä vielä kuva ekasta Petsie miitistä, kuvassa mukana valkkari Jetta ja kultsun pentu Sera  <3

Remus ekan siitimsen jälkeen <3